Козак, Олександр СергійовичНазаренко, ІваннаДесик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир Іванович2024-10-282024-10-282022Вакуумний спосіб охолодження хліба та його вплив на якісні показники батону / О. Козак, І. Назаренко, М. Десик, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45155Досліджено процес вакуумного охолодження хліба на прикладі батону із пшеничного борошна вищого ґатунку масою 0,5 кг. Дослідження процес вакуумного охолодження проводились за допомогою експериментальної установки для вакуумного охолодження хліба, вплив вакуумного охолодження визначалося методом перетрації.The paper investigates the process of vacuum cooling of bread on the example of a 0.5 kg loaf of high-grade wheat flour. The vacuum cooling process was studied using an experimental setup for vacuum cooling of bread, and the effect of vacuum cooling was determined by the method of transformationukвакуумохолодженняхлібякістькафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвvacuumcoolingbreadqualityВакуумний спосіб охолодження хліба та його вплив на якісні показники батонуThesishttps://orcid.org/0000-0001-8016-466Xhttps://orcid.org/0000-0002-3132-6447