Математичні моделі нелінійних динамічних систем - Логвин, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
Нелінійні динамічні системи можуть навіть у невеликій розмірності демонструвати доволі складну поведінку. В системі можливі хаотичні режими різних типів. Проведення ідентифікації на реальному об'єкті потребує значних часових витрат, а також відповідного технічного оснащення. Nonlinear dynamical systems can even show a small dimension rather complex behavior. A total of possible chaotic regimes of different types. Identification for real object takes a lot of time and resources, and appropriate technical equipment.
Keywords: нелінійні динамічні системи; управління системою; математичне моделювання; nonlinear dynamical systems; management system; mathematical modeling; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки