Матвієнко, Катерина Дмитрівна2021-09-232021-09-232021Матвієнко, К. Д. Проект кондитерського цеху борошняних кондитерських виробів із встановленням потоково-механізованих ліній з виробництва пряників і цукрового печива в місті Вишгород Київської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Дмитрівна Матвієнко ; наук. керівник Віталій Васильович Малиновський. – Київ, 2021. – 97 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35568otherSpiromaticпічпряникицукрове печивоемульсіякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект кондитерського цеху борошняних кондитерських виробів із встановленням потоково-механізованих ліній з виробництва пряників і цукрового печива в місті Вишгород Київської областіOther