Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника - Вересоцький, Юрій Іванович; Бабко, Евгений Николаевич; Зуляк, Олександр Степанович (My University, 2012)
Визначено вплив геометричних форм робочих органів на рух маси в робочій камері під час процесу уварювання кондитерської маси в ротаційному теплообміннику. The effect of the geometrical shape of knives-scrapers for confectionery mass movement in the chamber during the process of boiling in a rotary heat exchanger.
Keywords: кондитерська маса; ротаційний теплообмінник; ніж-скребок; confectionery mass; rotary heat exchanger; knife-scraper; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування