Вересоцький, Юрій ІвановичБабко, Евгений НиколаевичЗуляк, Олександр Степанович2012-11-162012-11-162012Вересоцький, Ю. І. Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, О. С. Зуляк // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнар. наук.- практ. конф., тези доп. - 10-11 квітня 2012 р. – С. 23-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3712Визначено вплив геометричних форм робочих органів на рух маси в робочій камері під час процесу уварювання кондитерської маси в ротаційному теплообміннику. The effect of the geometrical shape of knives-scrapers for confectionery mass movement in the chamber during the process of boiling in a rotary heat exchanger.uk-UKкондитерська масаротаційний теплообмінникніж-скребокconfectionery massrotary heat exchangerknife-scraperкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВизначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінникаArticle