Захист прав інтелектуальної власності в Україні - Новойтенко, Ірина Віталіївна; Пєтухова, І. О. (My University, 2009)
Судовий захист прав інтелектуальної власності в Україні здійснюється судами загальної юрисдикції, господарськими судами, а в сфері публічно-правових відносин адміністративними судами, система яких на сьогодні формується і в якій вже активно працює Вищий адміністративний суд України.
Keywords: інтелектуальна власність; права власності; захист прав; Intellectual Property Rights; IPR protection; protection; интеллектуальная собственность; права собственности; защита прав; кафедра економіки і права