Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока - Національний університет харчових технологій (My University, 2025)
Проведення конференції направлене на обговорення сучасних трендів і стратегії розвитку м’ясної і молочної промисловості та крафтових виробництв, в галузі переробки продуктів тваринництва, актуальних технологій та інновацій м'ясо та молоко переробної галузі, світового та регіонального ринку харчових виробництв, використання харчових добавок, інноваційних складових створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в м'ясо і молокопереробної галузі, їх адаптації сфері гостинності та туристичному бізнесу, визначення перспективних інновацій з харчових технологіях та продукції різних сфер ринку споживання. Конференція направлена на обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспектив м’ясо та молокопереробної галузей, в тому числі крафтових виробництв, налагодження шляхів співпраці наукових установ для формування науково-практичних засад розвитку харчових виробництв, їх взаємодії з сферою гостинності. В програмі та матеріалах конференції представлено світові та регіональні тенденції впровадження інновації нормативного регулювання харчових виробництв, освітньої діяльності та перспектив м’ясної і молочної галузей. The conference is aimed at discussing modern trends and development strategies of the meat and dairy industry and craft industries, in the field of animal husbandry product processing, current technologies and innovations in the meat and milk processing industry, the global and regional food industry market, the use of food additives, innovative components for creating packaging equipment, methods of preserving and storing raw materials and products in the meat and dairy processing industry, their adaptation to the hospitality and tourism business, identifying promising innovations in food technologies and products in various sectors of the consumer market. The conference is aimed at exchanging views on development trends and prospects of the meat and dairy processing industries, including craft industries, establishing ways of cooperation between scientific institutions to form scientific and practical principles for the development of food industries, their interaction with the hospitality industry. The conference program and materials present global and regional trends in the implementation of innovations in regulatory regulation of food production, educational activities, and prospects for the meat and dairy industries.
Keywords: інновації (м'ясопереробка); крафтове виробництво; НоReCa в туризмі; інновації (молокопереробка); харчові добавки; craft production; NoReCa in tourism; processing of livestock products; innovations (meat processing); innovations (dairy processing)