Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаЛитвинець, Лариса Федорівна2021-11-182021-11-182021Кирпіченкова, О. М. Використання технологій 3D друку для підвищення конкурентоспроможності ресторану / О. М. Кирпіченкова, Л. Ф. Литвинець // Інтернаука. Серія : Економічні науки. – 2021. – Т. 2, № 6 (50). – С. 9–14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36643в статті розглянуто перспективність використання методу 3D друку для виготовлення страв та виробів у ресторанах, щоб підвищити його популярність і, відповідно, конкурентоспроможність серед подібних закладів.the article considers the prospects of using the method of 3D printing for the manufacture of dishes and products in restaurants to increase its popularity and competitiveness among such establishments.other3D друк3D принтерресторанстравиконкурентоспроможність3D printing3D printerrestaurantdishescompetitivenessкафедра готельно-ресторанної справиВикористання технологій 3D друку для підвищення конкурентоспроможності ресторануArticle