Використання моделі Хольта-Уітерс для рішення задач прогнозування - Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2017)
В даній роботі представлений один із можливих алгоритмів побудови прогнозу із сезонним фактором. In this paper one of the possible algorithms for constructing a forecast with a seasonal factor is presented.
Keywords: прогнозування; модель Хольта- Уітерс; оптимізація; forecasting; the Holt-Withers model; optimization; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки