Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами - Національний університет харчових технологій (My University, 2017)
У матеріалах конференції наведено доповіді за напрямами: автоматизація процесів управління технологічними процесами та комплексами, ієрархічні системи управління та інформаційні системи управління у виробництві та освіті. Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно-технічним працівникам, виробничникам, потенційним інвесторам, студентам ВНЗ та всім хто пов‘язаний з харчовою промисловістю та автоматизацією. The materials of the conference report are the following areas: automation of process control and complex, hierarchical control systems and management information systems in manufacturing and education. Conference materials will be useful scientific and technical workers, production workers, potential investors, students, universities and all those associated with the food industry and automation.
Keywords: інформаційне забезпечення; програмне забезпечення; технічне забезпечення; системи управління; організаційно-технічні комплекси; технологічні комплекси; information support; software; technical support; management system; organizational and technical complexes; technological complexes