Розроблення спеціальних програм психологічної підтримки при готелях - Тімченко, Ганна Михайлівна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2023)
Метою роботи є розроблення спеціальних програм психологічної підтримки при готелях.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; психологія обслуговування; програма психологічної підтримки