Bilko, MarinaTenetka, Alina2015-12-092015-12-092013Bilko, M. The regulation doses of sulfur dioxide with the aid of preparations, based on glutathione of yeasts in the production of pink table wine / Marina Bilko, Alina Tenetka // Ukrainian Journal of Food Science. - 2013. – Vol. 1, Is. 1. – Р. 65-70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21911This research presents study the influence of partial sulfur dioxide replacement by preparations based on yeast glutathione and tannin on the quality of rose table wine. Це дослідження представляє вивчення впливу заміни діоксиду сірки часткового препаратами на основі дріжджів глутатіону і таніну на якість троянди столового вина.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваrose wineglutathioneinduced oxidationрожеве виноглутатіоніндуковане окисленнярозовое виноглутатиониндуцированное окислениеThe regulation doses of sulfur dioxide with the aid of preparations, based on glutathione of yeasts in the production of pink table wineArticle