Дослідження параметрів привода ножової дробарки при різних режимах навантаження - Журибеда, Ольга Миколаївна; Горчаков, Олександр Ігорович; Якимчук, Микола Володимирович (My University, 2014)
Механічна переробка полімерів являється дуже важливою областю індустрії вторинної переробки. У своїй більшості переробка механічним способом здійснюється на роторних дробарках з електричним приводом, а саме за допомогою асинхронних двигунів.
Keywords: переробка полімерів; вторинна переробка; ножові дробарки; Plastics Processing; recycling; knife cutters; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки