Сильчук, Тетяна Анатоліївна2013-02-082013-02-082008Сильчук, Т. А. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста / Т. А. Сильчук // міжнар. наук.-техн. конф. : тези доповідей. - 2008. – C. 74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6166Досліджено вплив ЖСЕ й ферментного препарату Новаміл на біохімічні та мікробіологічні процеси в тісті; на його структурно-механічні властивості. Особлива увага приділення вивченню процесу черствіння хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stalling process.uk-UKтістохлібсолодовий екстрактферментний препаратструктурно-механічні властивості тістаdoughbreadmalt extractenzymesstructural - mechanical characteristics of doughкафедра готельно-ресторанної справиВплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тістаThesis