Спосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2004)
Запропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що відформовані цукерки глазуруються попередньо приготовленим розчином глазурувального покриття, в кількості 5-25% до маси цукерки. Цей спосіб дозволяє зменшити калорійність виробів та подовжити термін зберігання помадних цукерок.
Keywords: цукерка; термін зберігання; помада; глазурувальне покриття; глазурування; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sweet; storage life; fondant; glazing coating; glazing