Дорохович, Антонелла МиколаївнаКохан, Олена Олександрівна2013-11-152013-11-152004Пат. № 70679 UA, МПК A23G3/34 (2006.01) A23G3/20 (2006.01) Спосіб виробництва помадних цукерок / Дорохович А. М., Гавва О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u20031212096 ; заявл. 23.12.03 ; опубл. 15.10.04, Бюл. № 10, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11347Запропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що відформовані цукерки глазуруються попередньо приготовленим розчином глазурувального покриття, в кількості 5-25% до маси цукерки. Цей спосіб дозволяє зменшити калорійність виробів та подовжити термін зберігання помадних цукерок.uk-UKцукеркатермін зберіганняпомадаглазурувальне покриттяглазуруваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsweetstorage lifefondantglazing coatingglazingСпосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679)Other