Енергетичні параметри в умовах пружної взаємодії двомасової системи - Полатайло, Дмитро Михайлович; Піддубний, Володимир Антонович; Удворгелі, Лариса Іванівна (My University, 2008)
Визначено співвідношення між енергетичними і кінематичними параметрами в пружних двомасових моделях, встановлено можливості вибору електродвигунів, що працюють в умовах удар них навантажень.
Keywords: ударна взаємодія двох мас; пружний зв'язок; elastic ligament; impact interaction of two masses; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки