Теоретико-методологічні підходи до визначення економічної стратегії як категорії економічної науки - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2007)
Розглянуто основні теоретико-методологічні підходи до тлумачення терміну «стратегія» з точки зору різних наукових шкіл «як процес» і «як результат» та запропоновано авторське визначення поняття «економічна стратегія». The main theoretical and methodological approaches to the interpretation of the term "strategy" in terms of various scientific schools "as a process" and "as a result" and offered the author the definition of "economic strategy".
Keywords: діяльність підприємства; довгострокові цілі; економічна стратегія; стратегічне планування; business; long-term goals; economic strategy; strategic planning; кафедра маркетингу