Перспективи ефективного розвитку малих підприємств у пивобезалкогольній промисловості - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2005)
Проаналізовано загальні тенденції пивної галузі, визначено переваги міні-пивоварень та міні-пивзаводів, пріоритети їх розвитку та ефективність франчайзингових схем в галузі. The common trend of beer industry Advantages mini-brewery and Brewery, prioritize their development and effectiveness of franchising schemes in the industry.
Keywords: пивобезалкогольна промисловість; мініпивоварня; залучення інвестицій; франчайзинг; мале підприємництво; brewery; attracting investment; franchising; small business; кафедра маркетингу