Дулька, Ольга СтепанівнаНгуен Фіонг ДонгПрибильський, Віталій ЛеонідовичОлійник, Світлана Іванівна2017-11-082017-11-082015Використання мінералів при підготовці води для виробництва напоїв / О. С. Дулька, Нгуен Фионг Донг, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 18-19 листопада 2015 р., м. Київ. – Київ : Центр учбової літератури, 2015. – С. 77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26090Досліджено процес зброджування квасного сусла культурою дріжджів Saccharomyces cerevisiae МП-10 при використанні сорбційних матеріалів на стадії водопідготовки. Вода оброблена сорбційними матеріалами суттєво впливала на тривалість бродіння. Встановлено оптимальну температуру бродіння досліджених зразків при використанні дріжджів раси Saccharomyces cerevisiae МП-10. The process of fermentation of kvass whiskey by yeast culture of Saccharomyces cerevisiae MP-10 was studied with the use of sorption materials at the stage of water treatment. Water treated with sorption materials significantly influenced the duration of fermentation. The optimum fermentation temperature of the investigated samples was determined using yeast of the Saccharomyces cerevisiae MP-10 race.зброджуванняквасне суслодріжджісорбційні матеріаливодаводопідготовкаfermentationkvass wortyeastsorption materialswaterwater treatmentкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання мінералів при підготовці води для виробництва напоївOther