Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаЖукова, Наталія ВікторівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2015-10-152015-10-152015Арпуль, О. В. Дослідження показників якості рослинних екстрактів для збагачення безалкогольних напоїв біологічно активними речовинами / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, Н. В. Жукова // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 79-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21710Цінність рослинної сировини визначається комплексом біологічно активних речовин, зокрема їхнім якісним і кількісним складом, синергізмом та антагонізмом дії, а також високим ступенем засвоєння людським організмом. Використання екстрактів, як джерела біологічно активних речовин рослинної сировини, для збагачення свіжовичавлених соків в умовах закладів ресторанного господарства є перспективним напрямом наукових досліджень. The value of the plant material determined by a complex of biologically active substances, including their qualitative and quantitative composition, synergy and antagonism action and a high degree of assimilation by the body. Using extracts as a source of biologically active substances plant material for enrichment freshly squeezed juice in terms of institutions restaurant industry is a promising area of research.uk-UKлікарські рослиниmedicinal plantsрослинні екстрактиherbal extractsбезалкогольні напоїsoft drinksкафедра готельно-ресторанної справиДослідження показників якості рослинних екстрактів для збагачення безалкогольних напоїв біологічно активними речовинамиThesis