Ковтун, Євгенія Романівна2022-10-142022-10-142022Ковтун, Є. Р. Розроблення системи управління якістю виробництва короткорізаних яєчних макаронних виробів для оператора ринку ТОВ «Рівненська макаронна фабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Євгенія Романівна Ковтун ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2022. – 117 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38263otherкафедра експертизи харчових продуктівСУЯкороткорізані яєчні макаронні виробиSWOT-аналізТОВ «Рівненська макаронна фабрика»документована процедураапаратурно-технологічна схемаРозроблення системи управління якістю виробництва короткорізаних яєчних макаронних виробів для оператора ринку ТОВ «Рівненська макаронна фабрика»Other