Підбір персоналу – основа ефективної діяльності підприємства - Тюха, Ірина Володимирівна; Бортніченко, Наталія Вікторівна (My University, 2014)
Досліджено сутність та основи управління трудовими ресурсами, висвітлено питання формування колективу підприємств та систему оцінок ефективності управління персоналом Essence of research and management bases trudovыmy resources osveschen question Formation of enterprises and collective effectiveness otsenok system management personnel
Keywords: персонал; управління персоналом; організація управління персоналом; система управління; трудові ресурси; personnel management personnel; organization management; personnel management system; trudovыe resources; кафедра економіки праці та менеджменту