Економічна ефективність використання виробничих запасів - Говорунова, Ганна Андріївна; Чернелевський, Леонід Миколайович (My University, 2014)
На сучасному етапі розвитку України досить гостро постає питання обмеженої наявності та забезпеченості вітчизняних підприємств власними виробничими ресурсами, що суттєво впливають на фінансовий результат господарської діяльності, оскільки саме виробничі запаси займають найбільшу питому вагу у собівартості витрат підприємства. Ми можемо спостерігати такі стрімкі економічні перетворення як політична невизначеність, жорстка конкуренція, обмеженість фінансових, матеріальних, трудових ресурсів, що створює необхідність пошуку нових підходів до управління виробничими запасами.
Keywords: економічна ефективність; виробничі запаси; господарська діяльность; экономическая эффективность; производственные запасы; хозяйственная деятельность; economic efficiency; production supplies; economic activity; кафедра обліку і аудиту