Шаповаленко, Олег ІвановичЯнюк, Тетяна ІванівнаСупрун-Крестова, Олена ЮріївнаФурманова, Юлія Петрівна2013-02-052013-02-052007Новий продукт швидкого приготування з гречки / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, О. Ю. Супрун-Крестова, Ю. П. Фурманова // Наукові праці ОДАХТ. - 2007. - Вип. 30. - Т. 2. - С. 229-232https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6100В статті розглянуто можливість виготовлення продукту швидкого приготування з гречки шляхом використання енергії НВЧ поля. Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання. Вплив НВЧ-енергії сприяє отриманню якісно нового продукту швидкого приготування з гречки. The opportunity of producing of fast prepared buckwheat by using of energy of UHF field is considered in the paper. Using of this method has such advantages as high speed of processing, thermal dynamic, ecological purity of heating. The influence of UHF energy promotes the getting new buckwheat products of fast preparation.otherводотеплове обробленнянадвисокочастотна (НВЧ) обробказерновий продукт швидкого приготуванняякістьводнотепловая обработкаhydrothermal treatmentmicrowave (UHF) processinggrain product fast preparationqualityкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНовий продукт швидкого приготування з гречкиArticle