Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь МиколайовичОлішевський, Валентин ВікторовичМаринін, Андрій ІвановичЖелуденко, Юлія Володимирівна2014-11-182014-11-182014Перспективні елементи активного пакування / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський та ін. // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 144-145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18458Сучасний стан харчової промисловості та напрямки розвитку харчових технологій спрямовані на підвищення якості харчових продуктів та гармонізації заходів щодо збереження продуктів з врахуванням показників безпечності харчових продуктів. The current state of the food industry and areas of food technology aimed at improving food quality and harmonization measures to preserve the product with regard to food safety indicators.uk-UKперспективні елементиактивне пакуванняякість харчових продуктівpromising elementsactive packagingquality of foodкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівПерспективні елементи активного пакуванняOther