Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139566) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Буряк, Дар'я Олександрівна (My University, 2020)
Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить айвове пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з манго. The composition of a low-calorie protein dessert containing quince puree, dry egg white, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mango puree
Keywords: десерт білковий; пюре з манго; яєчний білок сухий; пюре айвове; підсолоджувач; глюкозно-фруктозний сироп; protein dessert; quince puree; egg white powder; sweetener; glucose-fructose syrup; mango puree; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції