Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаБуряк, Дар'я Олександрівна2020-12-172020-12-172020Деклараційний патент на корисну модель № 139566 UA МПК A23L 21/10 (2016.01) A23L 29/30 (2016.01) A23J 1/08 (2006.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Буряк Д. О. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 06886 ; заявл. 19.06.2019 ; опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32390Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить айвове пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з манго. The composition of a low-calorie protein dessert containing quince puree, dry egg white, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mango pureeбілковий десертпюре з мангосухий яєчний білокайвове пюрепідсолоджувачглюкозно-фруктозний сиропprotein dessertquince pureeegg white powdersweetenerglucose-fructose syrupmango pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139566)Technical Report