Іванов, Сергій ВіталійовичГрек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2015-04-302015-04-302014Патент № 95371 Україна; МПК А 23 С 23/00. Спосіб виробництва сиркового десерту / Іванов С. В. , Грек О. В., Красуля О. О. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2014 06513 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 25.12.2014, Бюл. № 24https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20236Спосіб виробництва сиркового десерту, що включає одержання молочно-білкової основи, її охолодження, внесення наповнювачів та цукру, вимішування, фасування та охолодження, який відрізняється тим, що додатково вноситься 3-5 % суміші харчових волокон – Citri-Fi та висівок пшеничних в співвідношенні 1 : (10-15), які перед внесенням у сиркову основу піддають набуханню у молочній сироватці при температурі 38-42 °С із витримкою 5–10 хв, взятій у співвідношенні до суміші харчових волокон як 3,5:1. The method of manufacturing cheese dessert, including obtaining breast-protein basis, its cool, make filling and sugar, mixing, packaging and cooling, characterized in that the additional paid 3-5% mixture of dietary fiber - Citri-Fi and wheat bran in a ratio 1: (10-15) that before making cheese foundation subjected to swelling in the whey at a temperature of 38-42 ° C for 5-10 minutes of exposure, taken in relation to a mixture of fiber than 3.5: 1.otherсирковий десертcheese dessertхарчові волокнаfiberкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сиркового десерту (Патент на корисну модель № 95371)Other