Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаВерещак, Ілля ОлександровичДоценко, Віктор Федорович2018-04-102018-04-102017Кобець, О. С. Рослинні олії з нетрадиційної сировини, як перспективне джерело функціональних інгредієнтів / О. С. Кобець, І. О. Верещак, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса, 2017. – С. 108–109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26916Використовуючи в їжу олії з нетрадиційної рослинної сировини потрібно знати з якими саме продуктами можна їх поєднувати для того, щоб вони приносили користь. Готуючи страви з використанням олій і додаючи їх в свій дієтичний раціон можна не лише захистити організм від токсинів і шлаків, але і підвищити імунітет організму. When using oils from non-traditional vegetable raw materials, you need to know which products you can combine in order to make them useful. While cooking dishes with the use of oils and adding them to your diet, you can not only protect the body from toxins and slags, but also increase the immunity of the body.uk-UKрослинна оліяvegetable oilхарчуванняfoodкафедра готельно-ресторанної справиРослинні олії з нетрадиційної сировини, як перспективне джерело функціональних інгредієнтівThesis