Ковбич, Владислав ОлеговичМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2019-01-102019-01-102018Ковбич, В. О. Сучасні способи оброблення води для пророщування ячменю / В. О. Ковбич, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2018. - №282. – С. 192–200.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28704У даній статті проаналізовано сучасні методи підготовки води, яка використовується для пророщування ячменю та вплив показників води на проростання зерна. In this article the modern methods of water preparation used for barley germination and the influence of water indicators on germination of grain are analyzed.водаячміньпророщування зернаводопідготовкаwaterbarleygerminating grainswater preparationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСучасні способи оброблення води для пророщування ячменюArticle