Кундєєва, Галина ОлексіївнаТопчій, Оксана АнатоліївнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаКотляр, Євген Олександрович2014-08-042014-08-042014Функціональні продукти у вирішенні продовольчого забезпечення / Г. О. Кундєєва, О. А. Топчій, І. І. Кишенько, Є. О. Котляр // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 37-38https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16288В сучасних умовах існуючої кризи виникає необхідність виявлення і визначення можливих шляхів вирішення проблеми продовольчої безпеки. Саме тому, обґрунтування вибору стратегічних напрямів забезпечення продовольчої безпеки України стає вкрай актуальним завданням. In the present conditions of the existing crisis it is necessary to detect and identify possible solutions to the problem of food security. For this reason, rationale for the choice of strategic areas of food security Ukraine becomes extremely problematic.otherфінансово-економічна кризаагротехнологіїпродовольча безпекаeconomic crisisagricultural technologyfood securityкафедра економічної теоріїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФункціональні продукти у вирішенні продовольчого забезпеченняOther