Електроніка та мікросхемотехніка : конспект лекцій - Гончаренко, Борис Миколайович (My University, 2010)
Розглянуті основи схемотехніки аналогових та дискретних блоків і джерел їх живлення, види міжкаскадних та зворотних зв’язків. Наведено аналіз схем логічних елементів, методи побудови цифрових функціональних вузлів та особливості схемотехніки цифрових модулів.
Keywords: електроніка; мікросхемотехніка; напівпровідник; інтегральні схеми; electronics; microcircuitry; semiconductors; integrated circuits; analog electronic circuits; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка