Оптимізація портфеля цінних паперів - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2002)
Представлена математична інтерпретація оптимізації портфеля цінних паперів. The mathematic interpretation of optimization of securities portfolio is represented.
Keywords: портфель цінних паперів; цінні папери; оптимізація; securities portfolio; securities; optimization; кафедра маркетингу