Кутас, Олена Олександрівна2017-07-312017-07-312017Кутас, О. О. Напрями формування конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясопродукції / О. О. Кутас // Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІІІ Міжнарод. наук.-практ. конф., 26-27 квітня 2017 р., м. Київ : тези доп. – К. : НУХТ, 2017. – С. 41-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25786Розглянуто напрями формування конкурентних переваг на ринку м’ясної продукції. The directions of formation of competitive advantages in the meat products market are considered.uk-UKринокконкуренціяконкурентні перевагиmarketcompetitioncompetitive advantagesкафедра економіки праці та менеджментуНапрями формування конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясопродукціїThesis