Мудрак, Тетяна ОмелянівнаКуц, Анатолій МихайловичКовальчук, Світлана СтепанівнаКириленко, Роман ГригоровичБоярчук, Ярослав АндрійовичПакуляк, Христина ІгорівнаБольша, Діана Анатоліївна2018-07-032018-07-032018Скрінінг рас спиртових дріжджів для зброджування сусла високих концентрацій / Тетяна Мудрак, Анатолій Куц, Світлана Ковальчук та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 247.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27795Розробка інноваційних технологій з метою інтенсифікації процесу зброджування сусла високих концентрацій виникає необхідність виділення більш фізіологічно активних рас дріжджів, а також впровадження різних технологічних прийомів і способів, які дозволяють підвищити ефективність зброджування сусла. Development of innovative technologies in order to intensify the process the fermentation of the wort of high concentrations there is a need to allocate more physiologically active raisins of yeast, as well as the introduction of various technological techniques and methods that improve the efficiency of fermentation of wort.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваоцукренняферментні препаратиетанолдріжджіyeastsaccharinenzyme preparationsethanolСкрінінг рас спиртових дріжджів для зброджування сусла високих концентраційThesis