Оздоровчий туризм - Ліфіренко, Олена Сергіївна (My University, 2015)
В основі такого туризму лежить веллнесс-концепція, хоча слід зазначити, що подорожі з метою оздоровлення далеко не завжди вчиняються людьми, що сповідують дану концепцію в повному вигляді. The basis of this tourism is the wellness concept, although it should be noted that travel for health reasons are not always committed by people who practice this concept in full.
Keywords: оздоровлення; SPA; туризм; tourism; recreation