Різник, Анастасія ОлександрівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2023-06-222023-06-222022Різник, А. О. Актуальність впровадження системи НАССР для виробництва хлібних виробів / А. О. Різник, Т. А. Сильчук, В. В. Цирульнікова // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі та Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій, 15-16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 156-158https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40910otherсистема НАССРHACCP systemхлібні виробиbread productsаглютенова продукціяagglutenous productsкафедра готельно-ресторанної справиАктуальність впровадження системи НАССР для виробництва хлібних виробівThesis