Богомолов, Олексій ВасильовичКамбулова, Юлія ВікторівнаСафонова, Ольга МиколаївнаІрклієнко, В. І.2014-03-272014-03-272000Одержання і шляхи використання борошна з зернових сумішей / О. В. Богомолов, Ю. В. Чудік, О. М. Сафонова, В. І. Ірклієнко // Хімія, хімічні технології та екологія : Вісник ХДПУ. Зб. наук. пр. Випуск 123. – Харків : ХДПУ, 2000. – С. 107-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13473Борошняні суміші мають технологічні властивості, що відрізняються від властивостей пшеничного борошна. Дотримання всіх вимог до технологічного процесу виробництва нової продукції дозволяє регулювати якість виробів. Flour mixes with technological properties that are different from the properties of wheat flour. Compliance with all requirements of the process of new product allows you to adjust the quality of products.uk-UKзернопродуктиборошняна сировинапомел зернамінімлинборошноcerealsflour stuffgrinding grainminimillflourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОдержання і шляхи використання борошна з зернових сумішейArticle