Особливості обліку нематеріальних активів за міжнародними та національними стандартами бухгалтерського обліку - Жолнер, Інна Василівна (My University, 2007)
В статті проведено порівняльний аналіз визначення, визнання, джерел виникнення, методів оцінки, обліку надходження і вибуття нематеріальних активів за міжнародними та національними стандартами бухгалтерського обліку. This article realization comparative analysis definition, acceptance, descent, method assessment and retirement of intangible assets by International Accounting Standards and National Accounting Standards.
Keywords: Міжнародні стандарти бухгалтерського обліку (МСБО); International Accounting Standards (IAS); кафедра обліку і аудиту; Національні положення (стандарти) бухгалтерського обліку (НП(С)БО); інтелектуальна власність; нематеріальні активи; National provisions (standards) accounting (NP (S)); Intellectual Property; intangible assets