Заєць, Златослав Леонідович2021-09-232021-09-232021Заєць, З. Л. Дослідження доцільності використання продуктів крохмального виробництва в технології хліба з пшеничного борошна та впровадження нового виробу в проекті хлібозаводу у місті Старокостянтинів Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Златослав Леонідович Заєць ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2021. – 179 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35598otherкартопляний сік,хлібхарчова цінністьсира клейковинакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження доцільності використання продуктів крохмального виробництва в технології хліба з пшеничного борошна та впровадження нового виробу в проекті хлібозаводу у місті Старокостянтинів Хмельницької областіOther