Gnitsevych, VictoriyaDeinychenko, Liudmyla2017-10-052017-10-052016Gnitsevych, V. Research of technological factors impact on obtaining process of dairy-protein co-precipitates with viburnum / V. Gnitsevych, L. Deinychenko // Ukraine – EU. Modern technology, Business and Law: collection of international scientific papers: in 2 parts. Modern Priorities of Economics, Engineering and Technologies. – Chernihiv : CNUT. – 2016. - Part 1. – P. 294-296.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25941В статті досліджено вплив температури та рН на осадження білків сколотин, обрано режими осадження. В статье исследовано влияние температуры и рН на осаждение белков пахты, избраны режимы осаждения. The influence of temperature and pH on precipitation of buttermilk proteins was investigated, precipitation modes were selected.сколотиникалинамолочно-білкові копреципітатипахтамолочно-белковые копреципитатыbuttermilkviburnummilk-protein co-precipitatesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїResearch of technological factors impact on obtaining process of dairy-protein co-precipitates with viburnumArticle