Управління фінансовою безпекою підприємства - Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2014)
В умовах світової глобалізації економіки та нестабільності цін на сировину і матеріали підприємству необхідна адекватна система фінансової безпеки. Вирішення проблеми забезпечення фінансової безпеки підприємства пов'язано не тільки із фінансовими кризами, зростанням нестабільності зовнішнього середовища, але і постійним варіюванням цін на енергоносії та подорожчанням вартості банківських послуг. У цих умовах керівники підприємств стикаються з пошуком принципово нових підходів до забезпечення фінансової безпеки підприємства. In a world of economic globalization and volatility in commodity prices and materials company requires an adequate system of financial security. Solving the problem of ensuring financial security company not connected only from the financial crisis, the growth of external instability environment, but also the constant variation in energy prices and rising costs of banking. In these circumstances, business leaders face search of innovative approaches to providing financial security company.
Keywords: підприємства; фінансова безпека; глобалізації економіки; enterprises; financial security; economic globalization; кафедра фінансів