Удосконалення асортименту продукції молочної промисловості - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 1997)
Розглядаються напрямки вдосконалення асортименту молочної продукції.
Keywords: асортимент молочної продукції; range of dairy products; кафедра економіки праці та менеджменту