Дейниченко, Людмила ГригорівнаРоман, Тетяна ОлександрівнаЧижевська, Надія Андріївна2021-09-212021-09-212021Дейниченко, Л. Г. Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні / Л. Г. Дейниченко, Т. О. Роман, Н. А. Чижевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 360.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35423У статті наведено аналіз та оцінено перспективи розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні.otherресторанне господарствоrestaurant businessethnic cuisinesетнічні кухнікафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДоцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в УкраїніThesis