Сидорченко, Олена ІванівнаЗахарченко, Тетяна Миколаївна2016-09-292016-09-292013Сидорченко, О. І. Джерела отримання інуліно-фруктозної сировини для використання її в ресторанному господарстві / О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 29 жовт. 2013 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 104-106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24278Традиційною сировиною для отримання інуліну вважається топінамбур, цикорій і жоржина. Саме їх відносять до технічних інуліноносів. Traditional raw material for inulin considered artichoke, chicory and dahlias. That they are referred to the technical inulinonosiv.uk-UKкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесунетрадиційні рослиниінуліно-фруктозна сировинаресторанне господарствоrestaurant managementunconventional plantsinulin fructose-materialsДжерела отримання інуліно-фруктозної сировини для використання її в ресторанному господарствіOther