Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Ольга ВолодимирівнаТертишна, Юлія П.2014-06-162014-06-162014Шаповаленко, О. І. Створення композиційної круп’яної суміші / О. І. Шаповаленко, О. В. Євтушенко, Ю. П. Тертишна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпеки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014. - К. : НУХТ. - 2014. – С. 91 –93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15217В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Суміші круп’яних продуктів взаємно доповнюють і поліпшують смакові якості, склад вітамінів та інших поживних речовинuk-UKкрупихімічний складсумішcerealschemical compositionmixtureкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра екології та екоменеджментуСтворення композиційної круп’яної сумішіThesis