Створення композиційної круп’яної суміші - Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Тертишна, Юлія П. (My University, 2014)
В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Суміші круп’яних продуктів взаємно доповнюють і поліпшують смакові якості, склад вітамінів та інших поживних речовин
Keywords: крупи; хімічний склад; суміш; cereals; chemical composition; mixture; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра екології та екоменеджменту