Shevchenko, AnastasiiaDrobot, ViraSmirnova, Elizabeth2016-07-012016-07-012016Shevchenko, A. Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in dough / A. Shevchenko, V. Drobot, E. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – C. 139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23746otherbioactive ingredients of doudhyeast microfloracitratelactatecalcium carbonateдріжджова мікрофлорацитратлактаткарбонат кальціюбіоактивні інгредієнти тістабиоактивные ингредиенты тестадрожжевая микрофлоракарбонат кальциякафедра іноземних мов професійного спрямуванняInfluence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in doughThesis