Національний університет харчових технологій2020-07-242020-07-242020Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19 - 20 травня 2020 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2020. – 305 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31826Видання містить матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Розглянуто готельна і ресторанна сфера – інновації та тренд; інноваційні технології ресторанної і аюрведичної продукції; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери. Розраховано на фахівців і дослідників, які пов‘язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.якість харчових продуктівготельна сфераресторанна сферарозвиток туризмуінноваційні технологіїпродукція оздоровчого спрямуванняпродукція аюрведичного спрямуваннябезпека харчових продуктівfood qualityhotel industryrestaurant industrytourism developmentinnovative technologieshealth productsayurvedic productsfood safetyІнноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесіBook chapter