Бєлова, Тетяна ГеннадіївнаСинебок, Т. В.2012-06-132012-06-132012Бєлова, Т. Г. Дослідження інтенсивності конкуренції на ринку / Т. Г. Бєлова, Т. В. Синебок // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 4 (131). - С. 128-131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1366Розглянуто теоретичні підходи щодо визначення інтенсивності конкуренції на ринку, можливості її вимірювання. Наведено чинники, які визначають інтенсивність конкуренції в галузі і на ринку. Визначено показники, які застосовуються для характеристики інтенсивності конкуренції. Зроблено оцінку інтенсивності конкуренції і рівня монополізму на ринку хлібопекарської галузі м. Києва і області.Theoretical approaches to determining the intensity of market competition, the possibility of its measurement. Presented factors that determine the intensity of competition in the industry and the market. Defined parameters used to characterize the intensity of competition. Made assess the intensity level of competition and monopoly in the market of the baking industry and the Kyiv region.otherконкуренціяcompetitionінтенсивність конкуренціїрівень монополізмуконкурентна ситуація на ринку і в галузічастка ринкупоказники інтенсивності конкуренціїthe intensity of competitionmonopoliescompetitive situation on the market and industrymarket sharerates the intensity of competitionкафедра маркетингуДослідження інтенсивності конкуренції на ринкуArticle