Цільова ферментація як сладова підготовки м’яса птиці для термічного оброблення в технології Sous-Vide - Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав Анатолійович (My University, 2021)
Описано проведені дослідження з визначення оптимальних параметрів для переробки філе курчат-бройлерів за технологією Sous-Vide.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; sous vide; м’ясо курчат-бройлерів; фосфати