Вплив битого зерна в пшениці на ефективність лущення - Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович; Косюк, Ольга Юріївна (My University, 2024)
Скорочено наведено методику проведення досліджень. Показано вплив початкового вмісту битих зерен в пшениці на зміну індексу лущення при усіх інших незмінних параметрах обробки. Встановлено, що збільшення початкового вмісту битих зерен збільшує індекс лущення пшениці.
Keywords: пшениця; лущення зерна; кафедра технології зберігання і переробки зерна