АКТ промислових випробувань антисептику „Біодез” в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки - Купчик, Михайло Петрович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Чорна, Тетяна Миколаївна (My University, 2012)
Приведено результати технологічних досліджень роботи Іванопільського цукрового заводу з використанням в якості антисептику препарату „Біодез” в порівнянні з використанням формаліну. На підставі наведених переваг комісія рекомендує антисептичнтй препарат „Біодез” для використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки. Також наведено розрахунок економічної ефективності апробованого способу. Researches of the results over of technological work of Ivanopolskiy of sugar-house are brought with using as an antiseptic of preparation "Biodez" as compared to the use of formalin. On the basis of the brought advantages a commission recommends the antiseptic "Biodez" for the use in the process of extracting of saccharose from the sugar-beet shaving. An economic calculation over is brought also.
Keywords: цукроза; сахароза; saccharose; екстрагування; бурякова стружка; біодез; полігексаметиленгуанідин; дезінфекція; extracting; sugar-beet shaving; sugar-beet production; biodez; polygeksamethyleneguanidine; disinfection; antiseptic; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології цукру і підготовки води